miercuri, 21 februarie 2018

MELODIE NOUĂ: Feli - ”Royalty” (”Bună de iubit”, varianta în engleză) - 2018. VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Feli Donose a lansat ”Royalty”, varianta nouă în engleză a melodiei ”Bună de iubit”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube HaHaHa Production miercuri, 21 februarie 2018. Piesa nouă ”Bună de iubit” (Feli), de pe albumul ”Eu sunt Feli” (2018), este compusă de Felicia Donose, Florin Boka, Vlad Popescu și Șerban Cazan pe versurile scrise de Felicia Donose. Textul noului single ”Royalty” (Feli), produs de HaHaHa Production și lansat alături de Cat Music Romania, a fost scris în limba engleză de Cristi Pascu, Dorian Micu și Vlad Munteanu (DOC). Regia videoclipului piesei ”Bună de iubit” (Feli) îi aparține lui Iura Luncașu, iar filmările au avut loc în Spania, Peniscola. Feli Donose s-a calificat în finala Eurovision România 2018 cu noua melodie „Bună de iubit”.
”Eu cred ca noi, femeile, ne oglindim una in cealalta, ca avem foarte multe lucruri in comun, indiferent de coltul de lume in care ne aflam. Toate avem nevoie din cand in cand de ceva care sa ne aduca aminte ca suntem importante, ca trebuie sa ne iubim si sa ne respectam un pic mai mult. «Buna de iubit» poarta acest mesaj universal si mi-am dorit ca el sa ajunga la cat mai multe femei din lumea asta! #royalty”, a scris Feli Donose pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării versiunii în limba engleză a noului single ”Bună de iubit”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Feli - Buna de iubit | Royalty (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Piesa noua 2018, single nou: Feli - Buna de iubit | Royalty (Official Video) New Song 2018
Here is the English version for "Buna de iubit" - "Royalty", the song with which Feli reached the final phase of the National Selection for the Eurovison Song Contest.
For concerts: booking@hahahaproduction.com.
Licensing: licensing@hahahaproduction.com
HaHaHa Production ®. Contact: office [at] hahahaproduction.com 256 Basarabia Boulevard, 3rd District, Bucharest, Romania.
by HaHaHa Production (YouTube), 21 feb. 2018

O postare distribuită de Feli Donose (@felidonoseofficial) pe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu