vineri, 16 februarie 2018

Feli - ”Bună de iubit” (melodie nouă 2018, videoclip, new single). Feli Donose - ”Bună de iubit” (Semifinala Eurovision 2018 de la Salina Turda, VIDEO TVR)

Feli Donose a lansat o melodie nouă, ”Bună de iubit”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube HaHaHa Production joi, 15 februarie 2018. Piesa nouă ”Bună de iubit” (Feli), de pe albumul ”Eu sunt Feli” (2018), este compusă de Felicia Donose, Florin Boka, Vlad Popescu și Șerban Cazan pe versurile scrise de Felicia Donose. Noul single ”Bună de iubit” (Feli) este produs de HaHaHa Production și lansat alături de Cat Music Romania. Regia videoclipului piesei ”Bună de iubit” (Feli) îi aparține lui Iura Luncașu.
”Pentru mine, muzica este foarte importanta pentru mesajul pe care il poarta, iar #Bunadeiubit are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Am scris piesa asta ca o aducere aminte ca dincolo de oamenii carora ne daruim iubirea neconditionat, trebuie sa ne gandim si la noi si sa ne iubim un pic mai mult pentru ca DA, suntem numai bune de iubit!”, a scris Feli pe pagina sa oficială de Facebook ieri cu ocazia lansării videoclipului noului single ”Bună de iubit”.
Feli Donose s-a calificat în finala Eurovision România 2018 cu noua melodie „Bună de iubit”. Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Feli - Buna de iubit (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Piesa noua 2018, single nou: Feli - Buna de iubit (Official Video) New Song 2018

"Buna de iubit" este ca o declaratie de independenta a femeilor, fie ca sunt ele mame, sotii, iubite, care vor si pot sa faca orice isi propun.

Descarca si asculta albumul „Eu Sunt Feli”: https://Feli.lnk.to/EusuntFeliID/itunes.
Pentru concerte: booking@hahahaproduction.com.
Licensing: licensing@hahahaproduction.com
Feli Online:
Like: https://www.facebook.com/FelyOficial
Twitter: https://twitter.com/Feli_Official
HaHaHa Production ®. Contact: office [at] hahahaproduction.com 256 Basarabia Boulevard, 3rd District, Bucharest, Romania.
by HaHaHa Production (YouTube), 15 feb. 2018

NEW VIDEO: Feli - Bună de iubit (Semifinala Eurovision 2018 de la Salina Turda) TVR



Pe 11 februarie, în direct la TVR1, Feli s-a calificat în finala Eurovision România 2018, cu melodia „Bună de iubit”, după ce a acumulat 43 de puncte, în urma notelor acordate de juriu.
Semifinala Eurovision 2018 de la Salina Turda este online pe canalul nostru de YouTube https://youtu.be/np4wpkwBAc4.
http://www.facebook.com/fantvr1
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro
http://youtube.com/TVRcanaluloficial
by TVR (YouTube), 11 feb. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu