joi, 22 februarie 2018

15 pentru finala Eurovision România (2018, TVR, VIDEO)

15 pentru finala Eurovision. Publicul va decide duminică cine va reprezenta România la Lisabona

Ultimii trei finaliști ai Selecției Naționale Eurovision au fost aleși duminică seară, la Sighișoara. 15 artiști vor concura în finala de duminică, de la București. De data aceasta, publicul va fi cel care va decide cine va reprezenta România la Eurovision, în luna mai, de la Lisabona, informează Știrile TVR.ro.
Trupa The Humans, Teodora Dinu și Dora au aflat la Sighișoara că vor cânta și în finala Selecției Naționale Eurovision de la București. Alți 12 concurenți se vor lupta pentru voturile publicului, notează Știrile TVR.ro.
Alexia & Matei, Echoes şi Eduard Santha au fost primii finalişti, aleși în show-ul de la Focșani. A doua semifinală, care a avut loc la Timişoara, a fost câștigată de Jukebox, Rafael şi Mihai Trăistariu. A treia semifinală a Eurovision i-a trimis în marea finală pe Erminio și Titziana, Xandra şi VYROS. Spectacolul a avut loc la Craiova. A patra semifinală Eurovision a fost organizată în subteran, la Salina Turda. Feli, Tiri și Claudia Andas au primit cele mai mari note din partea juriului, adaugă Știrile TVR.ro.
Duminică, în direct de la Sala Polivalentă din București, vom afla cine va reprezenta România pe scena Eurovision din Lisabona.

Sursa: http://stiri.tvr.ro/15-pentru-finala-eurovision--publicul-va-decide-duminica-cine-va-reprezenta-romania-la-lisabona_828234.html

Alexia & Matei - Walking on water | Prima Semifinală Eurovision România 2018



by TVR (YouTube), 26 ian. 2018

Eduard Santha - Me Som Romales | Prima Semifinală Eurovision România 2018



by TVR (YouTube), 26 ian. 2018

Rafael & Friends - We are one | A doua semifinală Eurovision România 2018



by TVR (YouTube), 28 ian. 2018

Vyros - La la la | Semifinala Eurovision 2018 de la Craiova



by TVR (YouTube), 4 feb. 2018

Claudia Andas - The one | Semifinala Eurovision 2018 de la Salina Turda



by TVR (YouTube), 11 feb. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu