joi, 18 mai 2017

Silviu Paşca - "Galaxia" (melodie nouă, videoclip oficial, single nou 2017)

Chiar și fără mantia de „supererou”, Silviu Pașca ne îndeamnă să ascultăm cel mai recent single al său – „Galaxia” și să ne lăsăm imaginația să zboare spre o altă lume. "A fost o călătorie de mai bine de doi ani pentru ca piesa să ajungă la varianta finală și să sune foarte adevărat, și spun adevărat cel puțin pentru felul în care mi-aș dori eu să îmi sune muzica", a declarat Silviu, informează www.hahahaproduction.com.
Piesa nouă a lui Silviu Paşca - "Galaxia" a fost compusă de Șerban Cazan, Marius Pop, Vlad Popescu, Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu și Lucian Nagy, iar la versuri au contribuit Vlad Popescu, Ioana Sihota, Vlad Munteanu, Andrei Maria (Smiley) și Silviu Pașca, notează www.hahahaproduction.com.
"Îmi amintesc cum am intrat în studio în timp ce Jazzy Jo și Vlad Popescu lucrau pe prima variantă a acestei piese, piesa care a plecat, de fapt, de la o idee a lui Marius Pop, ale cărui chitări și backing vocals originale au rămas încă pe track, și mi-am zis, regăsindu-mă într-un moment al vieții mele în care empatizam într-un mare fel cu subiectul piesei, faptul că trebuie să o cânt eu… neapărat! Am tras un ghid, a sunat bine și așa a luat o formă concretă acest cântec", a spus Silviu Pașca despre noua sa melodie, potrivit site-ului oficial www.hahahaproduction.com.
Videoclipul noului single "Galaxia" (Silviu Paşca), regizat de Dragoș Dumistrăcel (Dumi Arts), forțează barierele între fantezie și realitate și prezintă viața unui personaj incomplet, care știe, înțelege și încearcă să facă pace cu faptul că a pierdut ceva ce nu are cum să mai găsească, informează www.hahahaproduction.com.

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Silviu Pasca - Galaxia [Official Video HD] New Single 2017, New Song



Silviu Pasca - Galaxia [Official video HD]
Creat de HaHaHa Production ®:
Artist: Silviu Pasca
Muzica: Serban Cazan, Marius Pop, Vlad Popescu, Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu, Lucian Nagy
Text: Vlad Popescu, Ioana Sihota, Vlad Munteanu, Andrei Maria (Smiley), Silviu Pasca
Video: Dragos Dumistracel (www.dumiarts.ro)
by HaHaHa Production (YouTube), 17 mai 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu