miercuri, 24 mai 2017

Liviu Teodorescu - "Obsesie" (melodie nouă, videoclip oficial, single nou 2017)

Liviu Teodorescu a lansat o nouă melodie, "Obsesie", şi videoclipul oficial al cântecului pe YouTube miercuri, 24 mai 2017. Piesa "Obsesie" (Liviu Teodorescu) este produsă de MediaPro Music Romania, HaHaHa Production şi LiTE Music. Muzica a fost compusă de Liviu Teodorescu, Şerban Cazan şi Lucian Nagy, iar versurile noului single "Obsesie" au fost scrise de Liviu Teodorescu.
Cristina Ich este protagonistă în noul videoclip alături de Liviu Teodorescu. În clipul piesei "Obsesie" regizat de Criss Blaziny, apare şi Andreea Tucaliuc, marea câștigătoare a celui de-al șaselea sezon "Next Star".
"Cand faci #OBSESIE pentru cineva, esti in stare de orice. Mintea si inima ti se contorsioneaza in cele mai ciudate si contradictorii sentimente. Ajungi sa faci cele mai ciudate gesturi. Noul meu single e aici! Enjoy!", a scris Liviu Teodorescu pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului cântec.
Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Liviu Teodorescu - Obsesie (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONG



Videoclip cu Liviu Teodorescu interpretand single-ul "Obsesie". (C) & (P) 2017 MediaPro Music / HaHaHa Production / LiTE Music
by Liviu Teodorescu (YouTube), 24 mai 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu