duminică, 22 ianuarie 2017

DiezZ feat. Alexandra Ruge - "Diferiţi" (melodie nouă, piesă oficială, audio, new single, 2017)

Rapperul DiezZ şi Alexandra Ruge au lansat o nouă melodie, "Diferiţi", în format audio pe YouTube joi, 19 ianuarie 2017. Piesa "Diferiţi" este produsă de Soundify Media pentru Sprint Music Romania. Muzica a fost compusă de Robert Mateescu, DiezZ pe numele scenic, iar versurile noului single au fost scrise de către DiezZ şi Zoe Flavia.
"Piesa «Diferiti» a fost scrisa cu mult timp in urma, insa am asteptat momentul potrivit pentru a o lansa. Inseamna foarte mult pentru mine si sper sa ajunga la inimile ascultatorilor. Melodia a fost compusa in studiourile Soundify Media si am colaborat cu o foarte buna prietena, Alexandra Ruge, care promite multe in industria muzicala", a spus DiezZ despre noul single, potrivit www.blog.sprintmedia.ro.
Audiţie plăcută!

DiezZ feat. Alexandra Ruge - Diferiti. Official Single, New Song 2017, Audio



Videoclip cu DiezZ interpretand piesa "Diferiti" in colaborare cu Alexandra Ruge. (C) & (P) 2017 Sprint Music & Sprint Media Publishing
https://www.facebook.com/SprintMusic
DiezZ Online:
https://www.facebook.com/DiezZOfficial
https://www.instagram.com/diezzofficial
Piesa produsa de Soundify Media
https://www.facebook.com/SoundifyMedia
Muzica: Robert Mateescu (DiezZ)
Text: Robert Mateescu (DiezZ), Zoe Flavia
Mix & Master: Cristian Pistol @ Akcent Music
Artwork: Alexandru Lupas
by Sprint Music (YouTube), 19 ian. 2017

Click pe link daca vrei sa vezi si VIDEOCLIP NOU: Amira - "Mai stai" feat. DiezZ (2016), MELODIE NOUĂ, VERSURI, PIESĂ OFICIALĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu