sâmbătă, 5 noiembrie 2016

VIDEOCLIP NOU: Ralflo feat. Alb Negru - "N-am bani" (2016). MELODIE NOUĂ, PIESĂ OFICIALĂ

2016 Ralflo feat Alb Negru N-am Bani melodie noua Ralflo featuring Alb Negru N-am Bani piesa noua videoclip Ralflo feat. trupa Alb Negru - N-am Bani noul hit alb negru 2016 kamara andrei ultima melodie trupa alb negru 2016 melodii noi noul single Ralflo feat. Alb Negru - N-am Bani cea mai noua piesa Ralflo feat. Alb Negru - N-am Bani cel mai recent single Ralflo feat. Alb Negru - N-am Bani ultimul videoclip alb negru noul cantec Ralflo feat. Alb Negru - N-am Bani
Ralflo feat. Alb Negru - N-am Bani (piesa noua, videoclip oficial, new single, 2016)/ Foto Facebook Alb Negru

Ralflo şi trupa Alb Negru au lansat o nouă melodie, "N-am bani", odată cu videoclipul oficial al cântecului joi, 3 noiembrie 2016, pe YouTube. Piesa "N-am bani" este produsă de Sprint Music, iar regia clipului noului single îi aparţine lui Simion R. Ştefan. Muzica a fost compusă de Ralflo, autorul versurilor fiind Kamara Ghedi de la formaţia Alb Negru.
"Piesa «N-am bani» este compusa de mine si de Kamara, eu am scris refrenul si el strofele. Este vorba despre faptul ca oamenii au ajuns sa se certe si sa se desparta din cauza banilor. Eu am vrut sa facem o piesa de acest gen, in care sa se regaseasca toata lumea pentru ca aud din ce in ce mai des «N-am bani, n-am bani»… Consider ca dragostea pe care o primim este mult mai importanta decat banii, care mie personal nu imi aduc fericirea", a spus Ralflo despre noul single, potrivit www.blog.sprintmedia.ro.
"Inspiratia a fost a lui Ralflo in prima instanta si apoi a mea. De la el a pornit piesa si mi-a placut ideea lui asa ca am aderat la ea avand in vedere ca ma regasesc in ea, iar textul a venit de la sine. E o poveste de viata, toate versurile vin din tot ce am trait noi 3. Cunoscandu-i pe cei 2 si traind atatea experiente impreuna, am reusit sa pun pe muzica, exact vorbele potrivite. Ele au venit peste mine, nu am avut cum sa le opresc", a declarat Kamara referitor la noul cântec "N-am bani", informează www.blog.sprintmedia.ro.
"In aceasta piesa se poate regasi toata lumea intr-o oarecare masura. Si de o parte si de cealalta a baricadei. Cu toti am iubit sau iubim si banii ar trebui doar sa însoțească fericirea pe care o avem deja, nu sa fie chiar ei sursa fericirii. Pentru ca asta ar insemna ca de fiecare data cand ei nu mai sunt in buzunarele noastre, vom fi tristi si fara chef de viata", a completat Andrei Ştefănescu, notează www.blog.sprintmedia.ro.
Vizionare plăcută!

Ralflo feat. Alb Negru - N-am Bani. Official Video, New Single 2016



Videoclip oficial cu Ralflo interpretand piesa "N-am Bani" in colaborare cu Alb Negru(C) & (P) 2016 Sprint Music & Sprint Media Publishing
Muzica: Ralflo
Text: Kamara
Mix & Master: Daniel Costache
Regie videoclip: Simion R. Stefan
Lumini: Octavian Lucian
Multumirile noastre celor care au contribuit la acest videoclip: Octavian Lucian (pentru lumini si poze), Patricia Mihalache si magicienilor: Simion R. Stefan, Paco, Mihai George si Alin Tudor pentru aparitie.
by Sprint Music (YouTube), 3 nov. 2016

Click pe link daca vrei sa vezi si MELODIE NOUĂ: Aurelian Temişan (Temi) feat. Ralflo - "Când nu eşti a mea". VERSURI, SINGLE NOU (2016), VIDEOCLIP OFICIAL!

Sursa foto (Photo Courtesy), postarea despre cea mai noua melodie lansata de Ralflo featuring Alb Negru - N-am Bani (videoclip nou, single oficial, piesa originala, new song 2016): Alb Negru (Facebook) - www.facebook.com/albnegruoficial/.

Detalii despre noul single gasiti aici: www.blog.sprintmedia.ro/2016/11/03/ralflo-feat-alb-negru-lanseaza-azi-n-am-bani/.

Un comentariu:

  1. Superr e cea mai noua melodie scoasa de Ralflo feat. Alb Negru - N-am bani.

    RăspundețiȘtergere