vineri, 13 mai 2016

VIDEOCLIP: Timpuri Noi - "Tata". Ziua Dorului (ediţia a doua), 13 mai 2016, VIDEOCLIP NOU (Cornel Ilie, trupa Vunk)

videoclip timpuri noi tata 2007 youtube canta dan iliescu melodia tata formatia timpuri noi Trupa Vunk Cornel Ilie Ziua Dorului 13 mai 2016 editia a doua formatia vunk ziua dorului vank 13.05.2016 videoclip nou youtube ziua internationala a dorului ziua nationala a dorului cornel ilie de la trupa vunk videoclip nou 13 mai 2016 the brothers m ziua dorului 13.05.2016
13 mai 2016, Ziua Dorului (ediţia a doua)/ Foto Facebook Ziua Dorului, 2016

13 mai 2015 a fost prima oara in istoria Romaniei, cand s-a sarbatorit Ziua Dorului, iar anul acesta se repeta experienta. Ziua Dorului este un manifest de care Romania are nevoie. Un discurs de constientizare a trairilor pe care le purtam zilnic, mai mult un indemn spre indeplinirea dorului. De la dor la satisfactie exista, de cele mai multe ori, un singur pas: initiativa. Oamenii au nevoie sa isi exprime dorul, iar trupa VUNK (initiatoarea acestei idei) te provoaca sa intri pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/ZiuaDorului/) si sa folosesti #ZiuaDorului pentru a-ti exprima sentimentele, emotiile, dorurile. Ca sa iti vina in ajutor, membrii formatiei au pregatit si un scurt video pe care il poti impartasi cu prietenii tai: https://youtu.be/SWzCpdhxDHg.

„Dorul te face sa-ti amintești doar lucrurile cu adevărat importante, dar mai mult decat orice, dorul te împinge să faci gesturi frumoase. Din ce in ce mai mult simțim ca petrecem sarbatorile altora si nu este neaparat ceva rau. Dar daca noi, romanii, am face o zi pe care sa o sarbatorească o lume intreaga? Pentru că romanul s-a nascut si poet si inventiv, am creat Ziua Dorului! Nicaieri in lumea asta nu există o astfel de zi si in nicio alta limba nu se inteleg mai bine emoțiile cuvantului «DOR». Fa astfel incât dorul tau sa se implinească si, in acelasi timp, Romania să devina cunoscuta si pentru idei frumoase. O sarbatoare dureaza o zi, dar emotiile ei pot dura o viata!”, motiveaza Cornel Ilie initiativa trupei VUNK.

Sursa: Ziua Dorului (Facebook)

Timpuri Noi - Tata (Official Video) 2007



videoclip Timpuri Noi - Tata, voce: Dan Iliescu, albumul Back in business - 2007
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment
by MediaProMusic (YouTube), 13 nov. 2007

Ziua Dorului (editia a 2-a) - 13 mai 2016. VIDEOCLIP NOU, Cornel Ilie - Vunk



Dorul nu poate fi vazut.
Se pot vedea insa gesturile facute in numele lui.

Dorul nu poate fi auzit. Dar poti sa-ti asculti sufletul si o sa-ti vorbeasca in numele lui.

Dorul nu poate fi atins, dar te poate atinge in mii de feluri.

Dorul nu are gust, insa nu are nici gusturi, exista pentru oricine, pentru orice.

Dorul nu are cetatenie, pentru ca nu are nici granite.

Dorul nu are varsta, insa are o zi a lui, Ziua Dorului. Pe 13 mai.

Cu totii avem cel putin un dor. Spune-l pe al tau, scoate-l la lumina.

Ajuta-ne si tu sa facem din Ziua Dorului o sarbatoare nationala. Fii AmbasaDOR!

Intra pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/ZiuaDorului/) si foloseste #ZiuaDorului pentru a-ti exprima sentimentele, emotiile, dorurile.

***************************
Scenariu: Cornel Ilie
Imagine si montaj: The Brothers M

by VUNKlub (YouTube), 9 mai 2016

Click pe link dacă vrei să vezi şi MELODIE: Vunk feat. Fly Project - "Fă-mi cu mâna" (VIDEOCLIP, 2015), Imnul Zilei Internaţionale a Dorului!

Un comentariu: