luni, 7 decembrie 2015

REZUMAT VIDEO GOLURI: Steaua Bucureşti - CSU Craiova 2-0 (Liga 1, etapa 21, 06.12.2015)

rezumat video goluri steaua craiova 2-0 6 decembrie 2015 steaua vs craiova video goluri youtube 06.12.2015 steaua bucuresti csu craiova 2-0 etapa 21 liga 1 youtube rezumat complet video golurile lui Gregory Tade Paul Papp noul antrenor steaua bucuresti Laurentiu Reghecampf fcsb craiova highlights video steaua vs craiova youtube rezumatul complet al partidei de aseara la pitesti steaua craiova 2-0
Gregory Tade a inscris al doilea gol al Stelei in partida cu Craiova/ Foto Facebook Steaua

FC Steaua Bucureşti a învins pe CSU Craiova cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Papp (min. 81) şi Tade (min. 83.) într-un meci disputat duminică, 6 decembrie 2015, la Piteşti. Partida de fotbal jucată aseară a contat pentru etapa a 21-a din Liga Întâi.

Steaua Bucuresti - CSU Craiova 2-0. Rezumat video goluri



Liga 1/ Rezumat video/ Highlights/ 06.12.2015
FC Steaua Bucuresti 2-0 CS U Craiova
Papp '81, Tade '83
by S TV (YouTube), 6 dec. 2015

Campionii Romaniei s-au descatusat la prima partida cu Laurentiu Reghecampf pe banca si au castigat, fara drept de apel, scor 2-0, impotriva celor de la CSU Craiova.
Intr-o partida pe care au dominat-o copios de la inceput si pana la sfarsit, ros-albastrii au ratat cateva ocazii importante de a inscrie inainte ca Paul Papp sa-l invinga, in minutul 81, pe Balgradean, cu un gol de generic, venit in urma unui sut violent de la 30 de metri. Gregory Tade a dublat avantajul campionilor in minutul 83, dupa o cursa extraordinara a lui Adrian Popa, iar soarta partidei era deja pecetluita.
Aceasta victorie vine dupa o seceta de trei partide, in care echipa castigase doar un punct, pe terenul celor de la ASA Tirgu-Mures, iar elevii lui Laurentiu Reghecampf au profitat de pasii gresiti ai celor de la Pandurii Targu-Jiu si Astra Giurgiu, apropiindu-se la opt puncte de lider.
Stelistii vor reveni luni la Bucuresti, acolo unde vor incepe sa se pregateasca pentru meciurile cu Viitorul, din campionat si Cupa Romaniei, care se vor disputa in cursul saptamanii viitoare.
In alta ordine de idei, Nicolae Stanciu a fost desemnat "Jucatorul lunii noiembrie" in ancheta Digi Sport, iar premiul i-a fost inmanat de catre fostul atacant al Stelei, Adrian Neaga.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:
FC STEAUA - CSU CRAIOVA 2-0 (0-0)
Au marcat: Papp 81, Tade 83
FC STEAUA: Nita - Rapa, Varela, Papp, Tosca - Breeveld (Tahar 81)- Tudorie (Sulley 52), Stanciu (Carp 89) - Popa, Tade, Hamroun
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
CSU CRAIOVA: Balgradean (Straton 85) - Achim, Popov (Dumitras 25), V. Iliev, Vatajelu - Kay, Al. Matei - A. Ivan, Zlatinski, Bancu - Nuno Rocha (Baluta 89)
Antrenor: Emil Sandoi
Cartonase galbene: Stanciu 24, Papp 35, Rapa 40, Breeveld 46/ Bancu 30, Kay 51, Dumitras 87
Cartonas rosu: Baluta 90+1
Arbitri: Marius Avram (central) - Mircea Orbulet, Vladimir Urzica (asistenti) - Marcel Birsan (rezerva)
Observatori: Viorel Ilinca (LPF), Eduard Dumitrescu (FRF)

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

Un comentariu:

  1. Steaua Bucuresti a jucat excelent in meciul cu CSU Craiova... Se cunoaste ca s-a intors Reghe la echipa.

    RăspundețiȘtergere