joi, 3 septembrie 2015

MELODIE NOUĂ: Zdob şi Zdub - "La o margine de munte" (VIDEOCLIP OFICIAL) - 2015

trupa Zdob si Zdub La o margine de munte melodie noua 2015 ultima piesa Zdob si Zdub La o margine de munte videoclip noul cantec 2015 Zdob si Zdub La o margine de munte piese noi 2015 Zdob si Zdub La o margine de munte ultima melodie trupa Zdob si Zdub La o margine de munte 2015 cantece noi youtube MediaPro Music Zdob si Zdub La o margine de munte 2015 muzica noua moldovenii de la Zdob si Zdub La o margine de munte new single new song zdob si zdub 2015 piese noi videoclipuri Zdob si Zdub La o margine de munte
Zdob si Zdub - La o margine de munte (piesa noua, videoclip oficial, 2015) Foto Facebook

Trupa Zdob şi Zdub a lansat o nouă melodie, "La o margine de munte", şi videoclipul oficial al cântecului joi, 13 august 2015. Formaţia Zdob şi Zdub aniversează 20 de ani de activitate, ocazie cu care va susţine două concerte mari la Chişinău (Parcul Dendrariu), pe 19 septembrie, şi la Bucureşti (Arenele Romane), pe 20 noiembrie. Zdubii vor interpreta hiturile ce au făcut înconjurul lumii, dar şi piese noi, ce vor putea fi ascultate în premieră, informează www.mediapromusic.ro.

Zdob şi Zdub va lansa şi un album-compilaţie ce va conţine cântece necunoscute publicului din România, dar şi câteva melodii noi. Una din acestea este “La o margine de munte”, primul single lansat din viitorul material discografic.
“Există piese de un sezon, piese ce devin hit, piese dansante, banale, eterne, minunate şi sincere... ‘La o margine de munte’ e o piesă... până când e doar o piesă. Am compus-o după vizionarea filmului lui Sergei Parajanov, ‘Umbrele strămoşilor uitaţi’. E o melodie cu influenţe punk, cu un suflu de primăvară carpatică, o piesă veselă ce inspiră optimism. Am înregistrat-o din prima, au fost nevoie de doar doua zile de repetiţii cu bassistul legendarei trupe metal Gamma Ray. Autorii textului suntem eu şi Andrei Copoţ, un tandem devenit deja tradiţie”, a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub, potrivit site-ului oficial www.mediapromusic.ro.

Vizionare plăcută!

Zdob si Zdub - La o margine de munte (Official Video)



Zdob si Zdub - La o margine de munte (single nou, clip oficial)
Muzica: Mihail Gîncu
Text: Roman Yagupov și Andrei Copoț
Operatori: Igor Levinsky, Eugen Teleguz și Roman Yagupov
Montaj: Igor Levinsky
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2015
by MediaProMusic (YouTube), 13 august 2015

Sursa foto: Zdob si Zdub (Facebook) - www.facebook.com/zdobsizdub

2 comentarii:

  1. Zdob si Zdub - La o margine de munte... Superba piesa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "La o margine de munte" este inca un nou hit in 2015 pentru trupa Zdob si Zdub.

      Ștergere