luni, 22 iunie 2015

MELODIE NOUĂ: Petrow feat. Tactyl - "Cum trebuie să fie!" (VIDEOCLIP OFICIAL, 2015)

Petrow feat Tactyl Cum trebuie sa fie melodie noua 2015 Petrow si Tactyl Cum trebuie sa fie! piesa noua hip hop videoclip oficial YOUTUBE Petrow Cum trebuie sa fie 20 iunie 2015 rapperi ultima melodie Petrow featuring Tactyl Cum trebuie sa fie! cantec nou 20.06.2015 cel mai recent single official video youtube melodii noi piese noi videoclipuri Iasi Romania Petrow ft Tactyl Cum trebuie sa fie! cea mai noua piesa oficiala originala 2015 YOUTUBE
Petrow feat. Tactyl - Cum trebuie sa fie! (piesa noua, videoclip oficial, 20.06.2015)

Doi tineri din Iaşi, Alin Anichei (Tactyl) şi Gongeanu Gabriel (Petrow), au lansat videoclipul oficial pentru noua melodie "Cum trebuie să fie!", parte din proiectul muzical hip hop iniţiat şi produs de ei, sâmbătă, 20 iunie 2015. Mesajul piesei este simplu: fiecare, indiferent de profesie, să îşi facă treaba aşa "cum trebuie să fie".
"Este un proiect în care s-a muncit mult, în ideea de a vedea dacă o treabă făcută de la zero poate avea un rezultat favorabil, fără a avea o mare echipa în spate", a spus Tactyl. Despre "Cum trebuie să fie!" Petrow a adăugat: "Poate nu e cea mai bună piesă, sau cel mai bun videoclip, dar noi am considerat că încă se mai poate transmite un mesaj decent".
Cântecul este compus de Petrow şi Tactyl, iar regia clipului noului single îi aparţine lui Gongeanu Petrow. Audiţie şi vizionare plăcute!

Petrow feat. Tactyl - Cum trebuie sa fie! (videoclip oficial)



AUDIO
Voce: Petrow, Tactyl
Text: Tactyl, Petrow
Înregistrat in: Studio AndyMusic
Producţie adiţională/mix & master: Tactyl
Instrumental: Tactyl
VIDEO
Regie şi montaj: Gongeanu Petrow
Editare efecte: Stefan L. Grigoriu
Cameraman: Gongeanu Petrow
© 2015 ALCATRAZHIPHOP
by Petrow Ro (YouTube), 20 iun. 2015

Sursa foto: www.urban.ro via www.facebook.com/PetrowOfficial

2 comentarii:

  1. imi place noua piesa lansata de petrow si tactyl, e foarte bine ca au facut si un videoclip nou oficial. poate vor mai scoate o melodie noua in 2015, sunt talentati. noul cantec ~cum trebuie sa fie~ arata ce se intampla azi in romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proiectul muzical initiat de Petrow si Tactyl este ceva deosebit in hip-hopul romanesc, iar cel mai nou single al lor din 2015 - "Cum trebuie sa fie!" este foarte reusit.

      Ștergere