vineri, 29 mai 2015

MELODIE NOUĂ: Soré - "Latin Love" feat. Lil' Eddie (VIDEOCLIP, 2015)

"Latin Love" se numeşte cea mai nouă melodie lansată de către Sore Mihalache în colaborare cu Lil' Eddie, vineri, 29 mai 2015. Piesa, produsă de HaHaHa Production şi MediaPro Music, are un videoclip oficial regizat de Iulian Moga.
"Latin Love" este al douăzecişinouălea single din cadrul campaniei "MAI MUSIC" care a început pe 1 mai. În fiecare zi din această lună, pe canalul de YouTube al HaHaHa Production, este lansată o piesă nouă.
Enjoy!

Soré - Latin Love (feat. Lil' Eddie) Official Video HD



Latin Love - Soré featuring Lil' Eddie (single nou, clip oficial)
Produced by HaHaHa Production®/MediaPro Music:
Performing artists: Soré, Lil'Eddie
Music by: Andrei Mihai, Edwin Serrano, Sorina Mihalache, Dorian Micu
Lyrics by: Edwin Serrano, Dorian Micu, Sorina Mihalache
Video by: Iulian Moga/HaHaHa Production
by HaHaHa Production (YouTube), 29 mai 2015

4 comentarii:

  1. Daca asi fi ascultat melodia in urma cu vreo douazeci de ani ....poate , poate c-asi fi cazut pe spate dar asa , acum , azi....e greu fratioare sa ma mai uimeasca careva !!!! Inca o paparuda care crede ca , are si ea ceva d e spus in materie d e muzica . Las deoparte faptul ca , aranjamentul muzical este ciuguleala ordinara , de fapt seamana " la virgula " cu , " Happy Nation " din '92 a alora de la Ace of Base insa , inclusiv linia melodica se aseamana cam cu tot ce am ascultat de vreo " cativa " ani incoace . Sincer sa fiu...amicul meu Brenciu a fost cel c e mi-a deschis urechile eu , doar am scris cu riscul de-a te supara . Daca nici Brenciu nu stie ce spune.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sore Mihalache este o actrita foarte talentata din tanara generatie si canta chiar foarte bine.

      Ștergere
    2. Nici n-am afirmat altceva prietene ! Mi-asi dori insa ca - in afara acestor "domnisoare " - sa mai producem si niste cantareti adevarati in materie de muzica romaneasca , asta-i tot . Da' acum pe cinstite , chiar n-ai observat cat seamana aranjamentul muzical , sound-ul acestei melodii cu cel al alora de la Ace of Base pe bune ?!

      Ștergere
    3. Seamana foarte putin, la fel cum seamana in general intre ele si melodiile compuse in strainatate de diferiti artisti. Cel mai recent scandal este cel in care e implicat Pharrell Williams.

      Ștergere