joi, 12 februarie 2015

EUROVISION ROMÂNIA 2015: Cele 12 piese din finala naţională a Eurovisionului

Eurovision Romania 2015 melodiile calificate in finala nationala Eurovision care sunt piesele din finala eurovisionului Craiova 8 martie 2015 cand va fi finala cantecele alese selectia finala joi 12 februarie 2015 12.02 lista completa a melodiilor calificate finala va fi la Craiova in data de 08-03-2015 TVR televiziunea romana nationala concursul melodiilor pieselor cantecelor compozitorilor romani
Finala naţionala Eurovision va avea loc la Craiova, în data de 8 martie 2015.

Lista completă a melodiilor calificate în finala naţională

Voltaj - "De la capăt"

Aurelian Temişan feat. Alexa - "Chica latina"

Băieţii - "Dragoste în lanţuri"

Blue Noise - "Love won't run away"

CEJ (ex Rednex, din Suedia) - "We were in love"

Cristina Vasiu - "Nowhere"

Lara Leee - "Superman"

Luminiţa Anghel - "A million stars"

Ovidiu Anton - "Still alive"

Rodica Aculova - "My light"

Supertrooper - "Secret place"

Tudor Turcu - "Save us"

Sursa: http://stiri.tvr.ro/care-sunt-cele-12-piese-din-finala-nationala-a-eurovisionului-live-text-si-video-pe-stiriletvr-ro_56487.html

Juriul a ales cele 12 piese calificate în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2015. Pe 8 martie publicul şi juriul decid cine merge la Viena.
„Piesele au fost ascultate de mai multe ori, chiar şi de 10 ori, de către membrii juriului, care şi-au dorit să facă cele mai bune alegeri pentru Selecţia Naţională. În final, cu toţii au fost de acord că oricare dintre cele 12 compoziţii ar putea reprezenta România cu succes în faza internaţională a concursului de la Viena”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului, la încheierea preselecţiei.
Cei 12 finalişti încep pregătirea pentru show-ul din 8 martie chiar de vineri, 13 februarie, când sunt stabilite întâlniri cu echipa de producţie a Televiziunii Române. Urmează pentru ei un program plin, cu participări la emisiuni, şedinţe foto şi înregistrări. Prima apariţie televizată a artiştilor calificaţi în finala naţională este programată pentru duminică, 15 februarie, la ora 21.10, când telespectatorii TVR 1, TVR HD şi internauţii de pe TVR+ îi vor cunoaşte mai bine, în cadrul primei ediţii a emisiunii Eurovision România.
În acest an, la Eurovision au fost înscrise 93 de melodii, dintre care 79 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. La verificarea dosarelor de înscriere, 14 candidaţi au fost respinşi, întrucât nu au respectat cerinţele prevăzute în Regulament.
În finala Selecţiei Naţionale, cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.
Selecţia Naţională se va desfăşura la Sala Polivalentă din Craiova şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

Sursa: http://eurovision.tvr.ro/articole/selectia-nationala/finalistii-selectiei-nationale-eurovision-2015/

Click pe link dacă vrei să asculţi pe YouTube (TVR, canalul oficial) toate piesele calificate în Finala Eurovision România 2015 (playlist)!

2 comentarii:

  1. Am ascultat toate melodiile enumerate de tine mai sus care au fost selectate pentru finala naţională Eurovision 2015, sunt mai multe care îmi plac, dar în opinia mea, ce-a mai potrivită să reprezinte România la Eurovizion 2015 ce se va desfășura în Austria este melodia "A million stars" interpretată excepţional de Luminiţa Anghel. Eu o susţin! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom vedea care va fi melodia ce va reprezenta Romania la Eurovision 2015. :)

      Ștergere