marți, 20 ianuarie 2015

VIDEOCLIP NOU: Common, John Legend - "Glory" (2015). Melodie prezentă pe coloana sonoră a filmului "Selma"

VIDEOCLIP NOU Common John Legend Glory 2015 ultima piesa ianuarie 2015 YOUTUBE HIT cea mai noua Melodie prezenta pe coloana sonora a filmului Selma premiata la Globurile de Aur cel mai bun cantec original cea mai buna piesa originala OFFICIAL VIDEO VEVO melodii noi videoclipuri originale postare new song single january 2015 muzica noua John Legend Common hip hop rapper american noutati muzicale postare blog blogspot blogger nominalizari Oscar 2015 Selma film
Common & John Legend - Glory (piesă nouă, videoclip, 12.01.2015)/ foto: Facebook

Rapperul american Common şi John Legend au lansat luni, 12 ianuarie 2015, videoclipul oficial pentru noua melodie "Glory". Piesa, care se află pe coloana sonoră a filmului "Selma", a câştigat la Globurile de Aur premiul pentru "Cel mai bun cântec original", iar la Critics Choice Awards 2015 a fost prezentă pe lista câştigătorilor pentru categoria "Best Song".
De asemenea, cântecul interpretat de John Legend şi Common a fost nominalizat la Premiile Oscar 2015 la categoria "Cea mai bună piesă originală", iar pelicula "Selma" este nominalizată la "Cel mai bun film".
Cred că melodia "Glory" va câştiga Oscarul pe 22 februarie, iar filmul "Selma" este principalul favorit în acest an. Vizionare plăcută!

Common, John Legend - Glory (Official Video)


Common & John Legend - Glory
by CommonVEVO (YouTube), 12 ian. 2015

Photo Courtesy of Common (Facebook) - www.facebook.com/thinkcommon

2 comentarii:

  1. Și pe mine m-a impresionat cel mai mult ”glory”, dar nu putem ști cum va gândi și va simți juriul. De aceea și așteptăm cu nerăbdare decernarea premiilor Oscar 2015. ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu putem sti, dar putem sa avem o parere, ca de-aia avem bloguri. :)))))))

      Ștergere