duminică, 9 noiembrie 2014

REZUMAT VIDEO. Concordia Chiajna - Steaua, 0-1 (Liga 1, 09.11.2014). Tănase a marcat unicul gol al partidei

Steaua Bucureşti a învins pe Concordia Chiajna cu scorul de 1-0 în deplasare, prin golul marcat de Tănase (min. 43), într-un meci disputat duminică, 9 noiembrie 2014, contând pentru etapa a 14-a din Liga Întâi.

Rezumat video. Concordia Chiajna - Steaua București, 0-1. 09.11.2014


Concordia Chiajna vs. Steaua București, 0-1, 9 noiembrie 2014, Liga 1
de la Football4 Life (YouTube)

REZUMAT VIDEO Concordia Chiajna Steaua Bucuresti 0-1 golul lui Tanase 09.11.2014 duminica etapa 14 Liga 1 YOUTUBE Romania rezumatul partidei meciului Chiajna Steaua 9 noiembrie 2014
Tănase a înscris golul victoriei Stelei în meciul cu Concordia Chiajna (foto: Facebook) 09.11.2014

CONCORDIA CHIAJNA - FC STEAUA 0-1

Campionii Romaniei au castigat cu 1-0 pe terenul celor de la Concordia Chiajna si si-au pastrat avantajul de cinci puncte fata de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Singurul gol al partidei a fost inscris de capitanul Cristian Tanase, care l-a invins, in minutul 43, pe Matache cu o lovitura de cap, dupa o centrare foarte buna a lui Paul Papp. Ros-albastrii au mai avut doua ocazii uriase de a inscrie, insa ilfovenii au avut sansa de fiecare data.

Pentru stelisti urmeaza pauza competitionala ocazionata de meciurile echipei nationale, perioada in care jucatorii ramasi in lot se vor pregati in Complexul Sportiv Steaua.

Srgian Luchin, Paul Papp, Alexandru Chipciu, Cristian Tanase, Andrei Prepelita, Lucian Sanmartean si Claudiu Keseru au fost convocati de selectionerul Anghel Iordanescu pentru partidele cu Irlanda de Nord si Danemarca, in timp ce Valentin Cojocaru, care a aparat pentru a doua oara in acest sezon de Liga 1 (dupa victoria cu Viitorul, obtinuta tot cu 1-0, pe acelasi stadion), a fost selectionat la echipa nationala de tineret.

Celor opt jucatori de la loturile nationale ale Romaniei li se adauga Giedrius Arlauskis, Fernando Varela si Lukasz Szukala, care au fost convocati la echipele nationale ale Lituaniei, Capului Verde si Poloniei.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a meciului de la Chiajna:

CONCORDIA CHIAJNA - FC STEAUA 0-1
A marcat: Tanase 43

Concordia Chiajna: Matache - Brlecici (Pena '72), Bagaric, Bucurica, Alves - Lovin, Ad. Cristea (Rosu '17) - Boldrin, Stan, Serediuc (Raiciu '82) - Wellington.

Antrenor: Marius Sumudica

FC Steaua: Cojocaru - Papp (Luchin '70), Szukala, Varela, Filip - Prepelita, Sanmartean (Breeveld '81) - Ad. Popa (Stanciu '78), Chipciu, Tanase - Keseru.

Antrenor: Constantin Galca

Cartonase galbene: Papp '39, Varela '57

Arbitri: Sebastian Coltescu (central) - Valentin Avram, Marius Nicoara (asistenti) - Ionut Anghelinei (rezerva).

Observatori: Patritiu Abrudan, Constantin Statescu

Sursa: FC Steaua Bucureşti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

2 comentarii: