joi, 19 iunie 2014

REZUMAT. Camerun - Croația 0-4. CM 2014

Camerun - Croația 0-4 / Cea mai zdrobitoare victorie a Croației la un CM

Croația a rămas în jocul calificării în optimile de finală ale CM, după ce a învins la scor Camerunul, scor 4-0, la Manaus. Din minutul 40, africanii au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Alexandre Song, informează Ştirile TVR. Elevii lui Niko Kovac vor lupta pentru accederea în ”optimi” la Recife, în 23 iunie, cu Mexicul.
Succesul Croației s-a conturat grație reușitelor lui Ivica Olic ('11), Ivan Perisic ('48) și Mario Mandzukic ('61, '73), acesta din urmă fiind al treilea jucător care reușește o ”dublă” la acest turneu final, după Robin van Persie, Arjen Robben și Karim Benzema.
Vezi mai mult, inclusiv rezumatul video al meciului comentat în limba română, pe Ştirile TVR.ro.

4 comentarii:

  1. Eu nu mă pricep la fotbal, Cristi, însă citesc toate rezumatele de la meciurile campionatului mondial, pe care le împărtăşeşti cu noi.
    Cred că eşti un mare fan al balonului rotund! Foarte frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo croatilor ca reusesc asemenea rezultate. O tara atat de mica s-a calificat la Mondiale, iaqr noi, mari "vedete", ne tot caznim de ani buni si nu mai reusim nimic. Este clar ca fotbalul romanesc este intr-un mare impas, din care trebuie musai sa iasa cat mai repede.

    Cristi, imi place cum ne oferi tu aici toate rezumatele meciurilor. Cum nu prea am timp sa ma uit la toate meciurile, ma voi delecta cu varianta prescurtata de aici, de la tine.
    Numai bine si zile frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania nu mai reuseste mare lucru pentru ca sunt putine centre de copii si juniori care functioneaza comparativ cu perioada anterioara anului 1990.
      Prezint rezumatele meciurilor care mi se par mai interesante. Imi pare bine ca iti place ideea! Toate cele bune! :)

      Ștergere