luni, 9 iunie 2014

Cântec pentru Simona Halep. Melodie armânească de Hrista Lupci (Cântic ti Simona)

cantec armanesc pentru Simona Halep Hrista Lupci 2014 cantic ti Simona melodie aromana machedoneasca dedicata Simonei Hagi Gatu Zicu muzica armaneasca aromani celebri
Simona Halep, Romania (No. 3 WTA)

Hrista Lupci, unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi şi compozitori de muzică armânească din România, a dedicat în urmă cu 10 ani  un cântec deosebit Simonei Halep. În textul piesei sunt amintiţi şi Gică Hagi, Cristian Gaţu şi Ianis Zicu.
Vă invit să ascultaţi melodia compusă şi interpretată de Hrista Lupci special pentru aceşti mari sportivi români de origine aromână.

Începând de astăzi, Simona Halep este numărul 3 mondial în ierarhia tenisului feminin WTA, această poziţie fiind cea mai bună clasare din istorie a unei jucătoare din România.
Felicitări, Simona Halep, pentru parcursul extraordinar de la Roland Garros! Suntem mândri de tine!

Hrista Lupci - "Cântic ti Simona Halep"



This is a song composed for Simona Halep when she was 12, it lays the ground for our tennis champion as a fighter.
All song rights reserved to Hrista Lupci.
by Stevessie (YouTube)

Hrista Lupci cantic armanesc ti Simona Halep YOUTUBE melodie aromana
Hrista Lupci (50 DI AÑI DI CÂNTICU ARMÂNESCU)

Gica Hagi si Simona Halep poza foto din copilarie fotografii poze armani aromani machedoni Romania
Gheorghe Hagi şi Simona Halep

Steaua di Vreari - Una feata cu anami - Simona Halep - Peanci, Sima, Lupci, Coada, Yori


Dani Peanci, Gigi Sima, Hrista Lupci, Gica Coada, Yori Nicolae
YouTube 6 octombrie 2014

9 comentarii:

  1. Întâi de toate, Cristi, vreau să-mi exprim admiraţia şi respectul meu pentru, Simona Halep, pe care o felicit din toată inima mea pentru performanţa ei şi să-i mulţumesc din tot sufleul meu, pentru tot cea făcut pentru România şi pentru noi românii! Am văzut meciul Simonei Halep cu Maria Sharapova, n-o spun din ipocrizie, am fost cu sufletul alături de ea, m-am rugat pentru ea, i-am savurat fiecare serviciu şi simţeam cum creşte în sufletul meu un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte, de veneraţie, de preţuire, de mândrie, eram atât de confuză, ştiu doar că îmi doream din toată inima mea să câştige! Simona a jucat formidabil, este un model pentru noi toţi, un exemplu dem de urmat, ne-a demonstrat că, cu voinţă, muncind din greu, poţi să-ţi împlineşti orice vis, poţi să-ţi atingi ţelul! Bravo ei!
    Bunul Dumnezeu s-o binecuvânteze cu multă sănătate să se poată bucura de toate relizările ei.
    Îmi place foarte mult melodia, Cristi, interpretarea, orchestraţia dar din nefericire pentru mine şi cu ruşine o spun, versurile nu le-am înţeles, am dedus doar atât cât am reuşit, din cele trei replay-uri pe care le-am dat melodiei! Sper ca până la urmă să găsesc şi traducerea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A jucat formidabil Simona Halep in finala din acest an de la Roland Garros de la egal la egal cu marea campioana Maria Şarapova. Imi pare bine ca ti-a placut melodia armaneasca dedicata Simonei Halep de Hrista Lupci! :)

      Ștergere
  2. Ce să spun Cristi, Simona merită tot ce-i mai bun! Fiind din 2010 în Constanţa am mai prins câte ceva din limbă, dar nu pe toată. A fost atât de aproape...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincere și calde felicitări, stimată și iubită SIMONA HALEP ! Inima sus, lea feată mușată ! Sus eta armâname ! Sănătate, mult succes și numai bine ! Ești Prota Campioană ! Suntem toți mândri de tine ! Îți suntem mereu alături, lilice daileană ! Excelsior !

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos articol, Cristi ! Cinste Simonei pentru evoluția ei, cinste vouă care nu vă uitați neamul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Zina! Nu uitam niciodata. De aceea am rezistat mii de ani...

      Ștergere