duminică, 11 mai 2014

Finala Eurovision 2014: Paula Seling şi Ovi — "Miracle" (România). LIVE Eurovision Song Contest 2014 Grand Final

Finala Eurovision 2014 Paula Seling si Ovi Miracle live video YouTube videoclip TVR in direct poze fotografii secvente Copenhaga Danemarca Grand Final

Paula Seling şi Ovi au cântat extraordinar aseară la Copenhaga în Finala Eurovision 2014. Artiştii noştri au interpretat impecabil piesa "Miracle", fiind ovaţionaţi la scenă deschisă de spectatori.
Indiferent de locul pe care l-aţi obţinut, pentru mine sunteţi adevăraţii câştigători ai acestui concurs. Meritaţi toate felicitările şi aprecierile noastre pentru că aţi reprezentat România mai mult decât onorabil!
Mulţumim, Paula şi Ovi!

Paula Seling & OVI - Miracle (Romania) LIVE Eurovision Song Contest 2014 Grand Final



Romania: Paula Seling & OVI - Miracle live at the Eurovision Song Contest 2014 Grand Final
by Eurovision Song Contest (YouTube)

Paula Seling and Ovi Romania Grand Final Eurovision Song Contest 2014 Copenhagen Denmark video live

Imediat după ce a cântat pe scena de la Copenhaga, Paula Seling a declarat pentru Mediafax: "A fost ca şi cum aş fi cântat pentru ultima dată... Am dat toată pasiunea de care sunt în stare, pentru toţi românii, pentru toată #TeamMiracle. Sper că s-a simţit. De acum nu mai e în puterea noastră. Doamne ajută!".

Romania finala concursului muzical al cantecului european Eurovision 2014 Paula Seling si Ovi poze fotografii

Paula Seling şi Ovi au publicat pe Facebook la finalul competiţiei un mesaj de mulţumire adresat tuturor susţinătorilor:
"Vă mulţumim tuturor pentru susţinere. Ne-am dorit să vă facem mândri şi sperăm că am reuşit. Credeţi în continuare în miracole şi se vor împlini.
We want to thank everyone for your support. Keep believing in miracles and they will come true!".

Dacă aţi pierdut finala ori vreţi s-o revedeţi în întregime, daţi click AICI (playlist cu toate melodiile Eurovision Song Contest Grand Final 2014 pe YouTube)!

Sursa foto 1: Eurovision Romania (Facebook)
Sursa foto 2: Adevarul (Facebook)
Sursa foto 3: Paula Seling (Facebook)

P.S. Urmăresc Finala Concursului Eurovision în fiecare an doar pentru că îmi place muzica. Cred că atât Paula Seling, Ovi Cernăuţeanu cât şi compozitorii sau textierii piesei "Miracle" au fost superiori aseară celorlalţi concurenţi.

UPDATE 12 mai 2014: Paula Seling şi Ovi s-au întors acasă



Paula Seling şi Ovi s-au întors, în noaptea de duminică spre luni, acasă, trişti că au ocupat doar locul 12 la Eurovision. Cei doi cântăreţi spun că au făcut tot ce le-a stat în putinţă să producă un "miracol" cu piesa lor. Paula şi Ovi se simt nedreptăţiţi şi cred că meritau mai mult.
by TVR (YouTube)

13 comentarii:

  1. Şi eu îi felicit din toată inima mea pe Paula Seling şi Ovi şi le mulţumesc din toată inima mea pentru că ne-au reprezentat cu cinste şi onoare la acest concurs şi sunt absolut de acord cu tine, Cristi, au interpretat impecabil şi aseară ca şi în semi-finală, au fost geniali, au strălucit, din toate punctele de vedere au fost cei mai buni dintre toţi participanţii iar pentru mine ei sunt adevăraţii câştigători şi nimeni şi nimic nu-mi poate schimbă părerea!!!
    Îi iubesc mult de tot pe Paula Seling şi Ovi, pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce au făcut pentru noi toţi şi sunt foarte mândră de ei!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa fim mandri de Paula Seling si Ovi. Au reprezentat Romania la cel mai inalt nivel in acest an la Eurovision!

      Ștergere
  2. Daca in locul reprezentantului { sau reprezentantei ? } Austriei ar fi adus pe scena o morsa , o girafa sau un caine Dingo sacante ....precis ar fi obtinut 10 cu felicitari plus dragostea neconditionata a intregii planete !!! Ar trebuii spus din start faptul ca ....la acest " concurs " cei ce au cele mai mari sans e de castig sant ...cei mai ciudati , cei mai iesiti din comun ! Chiar stau acum si ma-ntreb : oare pentru ce Ouatu n-a luat marele premiu anul trecut ca doar nici cu aparitia sa nu mi-a fost rusine in materie d e ciudatenie , d e iesit din anume tipare ?! Romanii s-au prezentat mai mult decat acceptabil si doar apetitul unora pentru fel d e fel de ciudati i-au condamnat sa fie pe locul pe care s-au clasat . Mai bine ar numii " concursul " respectiv ....CIRCOVIZION !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea este ca ai nostri meritau chiar primul loc in acest an.

      Ștergere
  3. Si eu sunt mandra de Paula si Ovi, au fost foarte buni! S-au clasat in prma jumatate a clasamentului iar locul 12 in Europa e un loc foarte bun (sa nu uitam ca sunt unii care nici n-au ajuns in finala!).
    Dincolo de faptul ca o eroare a geneticii care si-a mai pus si un nume cu care sfideaza o Europa intreaga (ce a vrut sa ne transmita cu acest nume, ca este o femeie cu "carnat"?!, ma scuzati, dar "Wurst" asta inseamna, carnat) a pacalit o multime de state europene care i-au dat punctaj maxim si au scos castigatoare o melodie care nu era rea dar nu era cea mai buna, in niciun caz, dincolo de asta, zic, competetitia a fost foarte stransa. Mie asa mi s-a parut, ca au fost multe melodi bune iar a noastra s-a numarat printre ele. D'asta zic, in conditiile acestei competitii dure, ai nostri au fost foarte buni!
    Eurovisionul a fost intotdeauna cam imprevizibil la rezultate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paula si Ovi au cantat excelent, au avut si coregrafie... E mai greu sa canti in duet, trebuie o sincronizare buna etc.
      Melodia castigatoare nu mi-a placut, iar cantaretul austriac a cantat foarte slab comparativ cu reprezentantii nostri si cu alti concurenti.

      Ștergere
  4. Mie personal nu imi place Eurovisionul, imi par subiectivi la votare...
    Interesul a purtat barba anul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subiectivism, voturi reciproce intre state vecine, interese cu barba si fara barba... :))

      Ștergere
  5. Bravo lor. Sunt artisti adevarati si sper sa ramana in aceasta echipa. Cat despre "castigator'....bleah! E clar ca au primat alte "talente" decat muzica! Pacat ca asa stau lucrurile...

    Numai bine, Cristi! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, asa a fost anul acesta. Toate cele bune! :)

      Ștergere
  6. Nu sunt un fan Eurovision dar ce s-a întâmplat acum este chiar o ruşine. Păcat, minorităţile sexuale sunt mai bine organizate pe internet în materie de voturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin apeluri telefonice si SMS -uri s-a votat si au contat punctele acordate de televiziunile nationale ale tarilor participante care au facut parte din juriu.
      Oricum, fara o organizare buna n-ai cum sa castigi, asta-i clar!

      Ștergere
  7. Am retinut de prima data cand m-ai anuntat si urmaresc blogul. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere