sâmbătă, 18 ianuarie 2014

EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi - Miracle. MELODIE NOUĂ

melodie noua Paula Seling si Ovi Miracle cantec EUROVISION 2014 selectia nationala audio video clip  Romania YouTube Playing with fire 2010 2013 Emmelie de Forest
Paula Seling şi Ovi (foto Facebook)
Paula Seling şi Ovi au lansat recent o nouă melodie, intitulată "Miracle", cu care vor participa la selecţia naţională pentru desemnarea piesei care va reprezenta România la Eurovision 2014.
Concursul Cântecului European – Eurovision se va desfăşura în acest an la Copenhaga ca urmare a câştigării ediţiei din 2013 de către Emmelie de Forest (Danemarca) cu "Only Teardrops".

MIRACLE - Paula Seling & OVI (Eurovision Romania 2014)


by Paula Seling (YouTube)

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision, obţinând locul al treilea în finala de la Oslo în anul 2010, cu piesa "Playing With Fire".

Paula Seling & Ovi - Playing With Fire (Romania, Eurovision Song Contest 2010)


by Eurovision Song Contest (YouTube)

UPDATE 1 martie 2014: Paula Seling şi OVI - Miracle (câştigătorii Finalei Eurovision România 2014) Live Braşov



Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2014. Hai România! Finala a fost transmisă în direct pe TVR1, TVR HD, TVR Internațional și online pe TVR+.
Muzică: Ovidiu Jacobsen, Philip Halloun, Beyond51
Text: Ovidiu Jacobsen, Philip Halloun, Frida Amundsen
by TVR (YouTube)

Sursa imagine: Paula Seling (Facebook)

UPDATE 27 aprilie 2014: MIRACLE - Paula Seling & OVI (Eurovision 2014 - ROMANIA, Official Video)



Director: Alex Ceausu
Written by: Ovi Jacobsen, Philip Halloun, Frida Amundsen
Dancers: Judith State, Mircea Andrei Ghinea
by Paula Seling (YouTube)

UPDATE 8 mai 2014: România s-a calificat în Finala Eurovision 2014! Paula Seling şi Ovi - "Miracle" (video, semifinală, Copenhaga)



Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2014, au calificat ţara noastră în Marea Finală. Ei au intrat în concurs pe poziţia a 15-a interpretând piesa "Miracle". Marea Finală este în direct la TVR1 pe 10 mai, de la ora 22:00. Hai România!
by TVR (YouTube)

12 comentarii:

  1. Îmi place foarte foarte mult, noua melodie a Paulei Seling &Ovi! Din primele secunde m-a fermecat şi m-a cucerit! Paula Seling are o voce excepţională, cuceritoare la fel şi Ovi şi împreună fac un duet excelent!
    Sper din toată inima mea să fie melodia câştigătoare, care ne va reprezenta la Eurovizion, acuma depinde foarte mult şi de restul melodiilor care vor intra în concurs şi cum vor fi votate, depinde de publicul care va vota. Eu, cu certitudine o voi vota, ca şi anul trecut!
    Din punctul meu de vedere, doar ca simplu ascultător ce sunt, Paula Seling & Ovi, sunt mult prea buni pentru Eurovizion, unde,.. parcă nu s-ar prea vrea ca România să câştige!
    Îţi mulţumesc din suflet, Cristi, că ne-ai făcut cunoscută melodia!
    Un week-end superb îţi doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paula Seling si Ovi pot reprezenta din nou cu succes Romania la Eurovision. Astept si eu sa ascult celelalte melodii inscrise la selectia nationala. Week-end placut! :)

      Ștergere
  2. Voci extrem de bune , mai ales cea a Paulei Seling , melodie reusita semn ca ar avea sanse mari sa ne reprezinte. Si sa speram ca vor avea putin mai mult succes ca acum cativa ani , sa fim si noi in sfarsit pe locul 1.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu de obtinut locul 1, chiar imposibil din cauza reciprocitatilor la votare practicate de unele tari in functie de diferite criterii.

      Ștergere
  3. O melodie frumoasă! O idee bună să continue această colaborare cei doi artişti care merită să ne reprezinte la acest concurs.
    O seară bnă, Cristi! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce faina e :D imi place de tipa asta din copilarie, m-a cucerit cu melodia ei "Timpul":)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumoasa melodie! Am postat-o acum ceva timp pe blog. :)

      Ștergere
  5. Excelentă melodie !
    Succes la selecție !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptam sa vedem rezultatul! Au sanse foarte mari sa castige. :)

      Ștergere
  6. Imi face placere sa constat ca cei doi continua colaborarea - si ce colaborare! Iar la Eurovision sa ne dorim sa fim reprezentati onorabil, iar de o fi bine ne vom bucura. Dar cu siguranta vom evita sa fim din nou dezamagiti.

    O seara bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paula Seling si Ovi, daca va fi sa fie, ne vor reprezenta onorabil, sunt ferm convins. O seara buna!

      Ștergere