luni, 28 octombrie 2013

DELIA - Doar pentru tine. VIDEOCLIP NOU

Delia a lansat oficial în această seară cel mai nou videoclip, pentru melodia Doar pentru tine, o baladă pop – rock ce transmite sensibilitate şi multă emoţie.

Delia duce magia la rang de artă în noul ei videoclip. Povestea din Doar pentru tine te duce într-o perioadă demult trecută, cu o atmosferă sumbră, atinsă de puteri supranaturale şi de forţa nesfârşită a iubirii.
Videoclipul este o producţie deFilm / Griffon & Swans, Radu Stancu, regia este semnată de Vlad Fenesan, imaginea George Dascalescu, montajul Mihai Codleanu, iar la sound design Marius Leftarache.

Delia videoclip nou doar pentru tine poza foto new video
Delia - DOAR PENTRU TINE (Foto: Dimitri Caceaune)

Delia - Doar pentru tine (Official Video HD)



by Cat Music Romania

Sursa imaginii: Delia Official (Facebook)

6 comentarii:

  1. Frumos videoclipul!
    Multe salutari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare cea mai geniala campanie de promovare a unui single din Romania. Toata imaginea care s-a construit in jurul ei este la un nivel international. Ma bucur sa vad ca incep artistii sa se lase pe mana unor oameni tineri si cu viziune. Foarte fresh!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede si profesionalismul cu care au fost realizate videoclipurile Deliei in acest an. Sunt de o calitate foarte buna!

      Ștergere
  3. Este absolut incantator.Cea mai buna piesa a Deliei, pe care nu ma satur sa o ascult , mereu si mereu.Sunt impresionata de realizarea clipului si de vocea ei. Felicitari celor cu viziune si celor care apreciaza muzica de calitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o melodie foarte frumoasa, cred ca Delia ar trebui sa cante pop-rock mai des.
      Oricum ea poate canta piese din toate genurile muzicale. :)

      Ștergere