marți, 7 mai 2013

VIDEO: Ryder, bebeluşul care face schi nautic



Ryder Blair, un bebeluş de 7 luni şi jumătate, învaţă să facă schi nautic pe Lacul Dyer din Queensland, Australia, informează Daily Mail. Ryder este asistat în această aventură de mama lui, Tamara.

Baby Learning To Waterski (LiveLeak)

13 comentarii:

  1. E absolut fantastic, ce face bebelușul, Cristi. E simpatic foc, dragul de el, și-i atât de puternic! Eu admir foarte mult inițiativa părinților de-al educa sănătos, insuflându-i încrederea în sine și curajul, încă de micuț. Nu cred că s-ar putea întâmpla ceva grav cu bebelușul, ( recunosc că m-am gândit puțin puțin și la varianta asta ), din câte se vede este un bebeluș foarte bine dezvoltat și isteț foc.
    Am văzut de câteva ori clipul atât de mult mi-a plăcut!
    O zi minunată îți doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul depinde numai de masurile de siguranta luate de parinti. O zi buna, Stefania! :)

      Ștergere
    2. Adevărat spui, Cristi, însă, din ceea ce se vede în clip, mie, măsurile de siguranță îmi par destul de minore, îmi pare rău să spun asta, copilul nu poartă o cască de protecție pentru cap, ceea ce este foarte important având în vedere vârsta atât de fragedă a lui și ar fi fost bine susținut cu niște centuri de siguranță,... nu știu, confecționat ceva special,... dar având în vedere că distanța parcursă este destul mică și mămica lui a fost lângă el, totul a decurs foarte bine. Bebelușul este foarte puternic și se ține foarte bine. E bărbat, ce mai! Mi-e așa drag, că mă topesc de dragul lui și-am venit să-l revăd ! :)

      Ștergere
  2. Daca asa ceva se intampla la noi ...sa vezi ce sareau de ...aia de la Directia pentru Protectia Copilului , sa vezi ce repede se " autosesizau " !Sper c-ai petrecut un Paste cel putin placut .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos a Înviat! Sarbatorile de Paşti sunt minunate in fiecare an.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Cristi Milla : Este adevarat ca a Inviat !

      Ștergere
  3. Nu stiu ce sa zic... Eu una nu as fi facut asa ceva cu baiatul meu, asta e sigur. As spune ca fiecare lucru la timpul sau, iar aceasta mamica n-a avut rabdare sa vina timpul potrivit pentru aceasta experienta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Picioarele sunt bine fixate. Chiar ma gandeam daca mainile bebelusului care face schi nautic sunt fixate cu un adeziv de bara respectiva. :))

      Ștergere
    2. Cred ca il tine strans instinctul de supravietuire, asta trebuie sa fie adezivul ! :))

      Ștergere
  4. N-as vrea sa am de-a face cu maica-sa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a înviat!
    hahaha...este pentru antrenamentul mamei!...:)

    RăspundețiȘtergere