luni, 21 martie 2011

"Monica e ţigancă sadea"

Lui Ion Columbeanu i s-a pus rău de tot pata pe ceangăi. M-am documentat un pic despre această etnie care face parte dintre minorităţile naţionale actuale de pe teritoriul României căutând în WIKIPEDIA.

"Monica e ţigancă sadea, din neam de ceangăi aciuaţi în suburbiile Bacăului. Când a luat-o, Irinel nu a ştiut că e ţigancă, că altfel nu se mai lega la cap." Aşa a afirmat Ion Columbeanu, socrul Monicăi. Sursa: apropo.ro.

Ha, ha, ha! Îmi vine greu să cred că Irinel nu ştia pe cine lua de soţie! Mai ales că îl avea pe taică-su în casă care are un sistem de relaţii foarte bine pus la punct. Şi nu de azi, de ieri, ci de vreo 50 de ani, având în vedere funcţia pe care Ion Columbeanu a deţinut-o în Guvernul României.

Astăzi, judecătorii au respins cererea Monicăi de a primi custodia temporară a Irinei. Fetiţa rămâne în custodia temporară a lui Irinel Columbeanu (apropo.ro).

Pentru mine e clar că Monica nu are nicio şansă de a câştiga acest proces. Dar să vii acum şi să spui că înainte de căsătorie Irinel nu cunoştea apartenenţa ei socială, asta este prea de tot! Am găsit pe Youtube un material interesant despre ceangăii din Arini, o localitate din judeţul Bacău. Sunt nişte oameni normali!


Mulţumesc uploader-ului.

4 comentarii:

  1. Stii cum se intampla, cand te loveste dragostea cu leuca in cap nu mai asculti de parinti. Poate asta s-o fi intamplat si cu Iri.
    Nevasta-mea e socata ca nu-i dau copilul mamei, oricat de multi bani ar avea Iri.

    RăspundețiȘtergere
  2. In mod normal Monica trebuie sa primeasca custodia Irinei, dar la relatiile pe care le are Columbeanu, Monica nu are nicio sansa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica cred ca stia in ce se baga cand s-a maritat. Daca era fata desteapta ori nu se marita ori nu divorta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica are scoala vietii, a stiut sigur in ce se baga cand s-a maritat.

    RăspundețiȘtergere